• Ventilerende lichtstraten

  • Altijd op maat

  • Ook inclusief montage

  • Laagste prijs garantie

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten, heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar GLASvakwerk.nl zijn voor eigen rekening. Hierbij vragen wij u wel de producten in de originele staat te retourneren. In het geval van beschadigingen - bijv. door gebruikersschade - die het verkopen van het product tegen de originele prijs onmogelijk maken, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus zorgvuldig en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op praktisch alle producten van GLASvakwerk.nl. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:

Uiteraard zijn de retourkosten volledig afhankelijk van uw specifieke bestelling, op basis van onze gemiddelde orderwaarde geven wij een realistische indicatie, echter kan deze altijd afwijken van uw specifieke situatie. Uiteraard vragen wij indien gewenst een offerte aan bij onze vaste transporteur waarbij wij u voorzien van een gericht prijsvoorstel t.b.v. transport.

Indicatie retourkosten: € 139,00 in Nederland & 159,00 in België.

Glasvakwerk stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: In het geval van kwaliteitsproblemen van uw levering (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing.

Hoe kan ik geleverde producten retourneren?

Indien u de door GLASvakwerk geleverde producten wilt retourneren, controleer de producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake is van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking, of een vergelijkbare verpakking zitten.

Voor het indienen van een retourmelding kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij verzoeken u hierbij om - naast een eventuele toelichting op de retouraanvraag - minimaal de volgende zaken in deze e-mail te benoemen: Uw (contact)gegevens + uw ordernummer. In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) als bijlage toe aan de e-mail.

Na ontvangst van een retourmelding neemt een medewerker van GLASvakwerk op korte termijn contact met u op.

Binnen 14 dagen uw geld terug

Wanneer u ons heeft laten weten dat u uw aankoop wilt retourneren zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug wordt gestort. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u de retour aanvraag heeft ingediend bij ons. Wel wachten wij met de terugbetaling totdat wij het product (in goede staat) ontvangen hebben.

Retouradres:
GLASvakwerk.nl
Keizersveld 54a
5803 AN, Venray
Nedeland
T. +31 (0)85 080 5839 
E. info@glasvakwerk.nl