• Ventilerende lichtstraten

  • Altijd op maat

  • Ook inclusief montage

  • Laagste prijs garantie

Over ons

GLASvakwerk.nl; De online specialist voor glazen lichtstraten op maat, alles voor een prachtige lichtinval! Bij GLASvakwerk bestelt u een vlakke frameless lichtstraat voor een overkapping, veranda & carport - eenvoudig & voordelig online. Hierbij staan wij garant voor topkwaliteit materialen, scherpe prijzen, maatwerk in eigen beheer & een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Het op maat vervaardigen van uw vlakke lichtkoepel doen wij zelf, in eigen werkplaats. Onze gekwalificeerde & ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig maatwerk product, met zorg en liefde voor het vak vervaardigd. Maar we zorgen ook zelf voor de levering & montage, zo weten wij zeker dat het goedkomt!

Een "lean and mean" lichtstraat.

De vraag naar een mooie, toegankelijke & prijsvoordelige lichtstraat - speciaal voor een overkapping, veranda, carport & overige "niet gesloten" aanbouw / uitbouw (veelal direct aan huis) - is de laatste jaren explosief toegenomen. Bij GLASvakwerk.nl vindt u een innovatieve ventilerende (niet geïsoleerde) uitbouw lichtstraat. Een mooi & kwalitatief product met een prachtige lichtinval uiteraard, maar daarnaast ook gesierd door eenvoud (strak), zeer prijsvoordelig, praktisch in gebruik & eenvoudig te monteren.

Onze lichtstraten voor een plat dak bestaan altijd uit 1 enkele ruit (frameless) en zijn voorzien van kwalitatieve RVS adapters die ervoor zorgen dat het glas vrij van de opstand ligt. Deze werkwijze zorgt voor een lage (totaal)prijs t.o.v. andere lichtstraat alternatieven, zowel op het gebied van initiële aanschaf, maar ook op het gebied benodigde voorbereidingen (aannemer, timmerman, dakdekker) & montage. Ook in de praktijk zijn er diverse voordelen, zo hoeft u zich door de ventilatie (tocht) geen zorgen te maken over die vervelende insecten zie zich altijd net onder de lichtstraat nestelen.

Zorgvuldig maatwerk.

Wij staan met name bekend om onze lichtstraten op maat. Ook indien u voor een van onze "vaste afmetingen" kiest, wordt uw lichtstraat speciaal voor u op maat vervaardigd. Alle lichtstraten die wij uitleveren worden in eigen werkplaats op maat vervaardigd, dit doen onze ervaren medewerkers met zorg, aandacht voor detail & vooral ook veel liefde voor het vak. Daarnaast dragen wij zelf zorg voor een secure levering & kunt u ook het monteren van uw lichtstraat met een gerust hart aan ons overlaten!

Topkwaliteit.

Hoogwaardige vlakke (ventilerende) lichtstraten - met zorg op maat vervaardigd - daar kunt u bij GLASvakwerk.nl vanuit gaan. Uw lichtstraat betreft altijd 1 enkele ruit - van hoogwaardig gelaagd & gehard veiligheidsglas - waarbij wij ook grote(re) maten (uit 1 stuk) kunnen leveren. Rondom is het glas voorzien van een aluminium hoekprofiel (verlijmd met UV bestendige tape) en de lichtstraat is voorzien van gaten voor montage met kwalitatieve RVS (INOX) adapters. Aan de hand van de afmetingen van uw lichtstraat (en de door u ingevoerde specificaties) bepalen wij het juiste aantal adapters (en de juiste positie). Omdat wij kwaliteit zo belangrijk vinden, zorgen wij ook zelf voor het transport & eventueel montage.

Snel in huis.

Bij GLASvakwerk.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK wanneer uw lichtstraat op maat vervaardigd wordt. Wij hebben veel 'ruw' materiaal zelf op voorraad staan en mocht dit net een keer niet zo zijn, hebben we goede afspraken met toeleveranciers, zodat we snel over alle materialen kunnen beschikken. Maatwerk wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd, door een vast team vakmannen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij na een bestelling op korte termijn contact met u opnemen. Hierbij geven wij een gerichte levertermijn af en wordt u zo snel mogelijk concreet geïnformeerd over de (mogelijke) bezorgdatum (eventueel inclusief montage).

Scherpe prijzen.

Met een gericht assortiment, een eigen voorraad, een eigen werkplaats en vast team gekwalificeerde & ervaren medewerkers kunnen wij hoogwaardig maatwerk snel EN voordelig leveren. Nergens bestelt u vlakke (ventilerende) lichtstraat op maat voor onze prijzen. Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!

Een gerichte collectie, met gerichte service!

Klantenservice staat voorop & afspraak is afspraak! Om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment ventilerende lichtstraten, transport in eigen beheer + de optie tot montage. Hierbij proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen & zo optimaal mogelijk gericht van dienst te zijn. Op deze manier kunnen wij u een passend totaalconcept aanbieden, snel (uit)leveren & scherpe prijzen hanteren, oftewel onze afspraken na komen!

Naast een scherpe prijs & snelle levering staan wij garant voor een optimale (online) gebruikerservaring. Een gebruiksvriendelijke webshop - met een soepel werkende maatwerk configurator - zijn belangrijk, maar wij maken het verschil met een optimale informatie voorziening. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een passende lichtstraat, zeker in het geval van maatwerk. Met onze uitgebreide informatie voorziening, gedetailleerde handleidingen voor het inmeten & monteren en praktische instructie video's weet u precies wat te verwachten. En ook voor de vakman - die verantwoordelijk is voor de juiste voorbereidingen en/of montage - hebben wij praktische (kort & bondige) hand-outs uitgewerkt, wel zo handig!

GLASvakwerk.nl is optimaal ingericht als gebruiksvriendelijke webshop, maar wij onze ervaren medewerkers staan u graag te woord & helpen u graag. U kunt bellen, mailen, of gebruik maken van ons contact / offerte formulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. Uiteraard stopt service niet na de aankoop. Is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen.