• Ventilerende lichtstraten

  • Altijd op maat

  • Ook inclusief montage

  • Laagste prijs garantie

[SNIPPET] Levering en montage

Levering & bezorging:
U kunt kiezen voor afhalen op locatie (in Venray, NL), of voor bezorging van de lichtstraat. Levering van een glazen lichtstraat betreft altijd een speciaal glastransport, waarbij zorgvuldig & voorzichtig te werk moet worden gegaan. De levering van uw lichtstraat wordt in de meeste gevallen dan ook in eigen beheer uitgevoerd, door een ervaren medewerker van GLASvakwerk.nl; Voor een krasvrije levering! Voor meer informatie over levering & bezorging, verwijzen wij u graag door naar bezorging.

Optioneel inclusief montage:
Al onze glazen lichtstraten kunt u optioneel inclusief montage bestellen, voor een vaste & scherpe prijs. Ook het plaatsen van uw lichtstraat wordt in eigen beheer uitgevoerd, door ervaren medewerkers. De meeste lichtstraten worden inclusief montage bij ons besteld, zeker de “grotere”. Een glazen lichtstraat is vaak groot, zwaar (25 kg per m2), breekbaar en krasgevoelig. Montage is eenvoudig, maar met name het "op de juiste plek, op het dak krijgen" van een lichtstraat is vaak lastig en vereist ervaring en de juiste apparatuur. 

Indien u kiest voor een lichtstraat inclusief montage, zorgen wij voor een vakkundige montage. Maar let op: U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte voorbereiding en een "montage-ready" (dak)situatie, oftewel een degelijke dakconstructie, opstand + dakbekleding (met dakleer) conform richtlijnen & het voldoen aan onze toegankelijkheids-eisen. Bekijk hier de noodzakelijke voorbereidingen.

Bekijk deze voorbereidingen OOK goed indien u kiest voor een lichtstraat van GLASvakwerk.nl zonder montage, de voorwaarden blijven in principe gelijk. In dit geval adviseren wij u ook om deze pagina even goed te bekijken: Lichtstraat montage handleiding